De Geus

De Geus


“Wijkcentrum “De Geus”

Over De Geus
Thans in gebruik voor cursussen en activiteiten, vergaderingen etc. Historie;
Gebouwd als School met den Bijbel.Opdrachtgever: Vereniging tot Stichting en Instandhouding van Scholen met den Bijbel onder den zinspreuk ‘Eben Haëzer’ “. Architect: E. Hogervorst, 1906 (school en onderwijzerswoning). Opening 1 mei 1906. Hoofd der school: L.W.J. van Hasselt. van Hasselt woonde in de aan de rechterzijde van de school aangebouwde woning.
Oorspronkelijk 2 verdiepingen later uitbreiding met extra etage. Functie van school in de jaren ’70 van de vorige eeuw vervallen. Thans:Wijkcentrum
School en aangebouwde onderwijzerswoning: Gemeentelijk Monument

null Ezme Hetharia

maak kennis met


Ezme

Ezme Hetharia

Dans fotograaf

Initiatieven waar ik bij betrokken ben:

  • Hilversum
 
 

 

Over mij

Ik ben Ezme Hetharia, geboren en getogen in Hilversum. Een enthousiaste fotografe die zich specialiseert in dansfotografie, aangezien ik zelf professioneel danseres ben kan ik op deze manier mijn creativiteit verbreden. Ik zet me graag in voor de culturele sector, dus toen deze corona crisis begon werd het voor mij tijd om te laten zien dat we niet mogen vergeten hoe belangrijk kunst is. Zo ontstond mijn project WE ARE ART - Een expositie over dansers op zoek naar publiek. Waar ik de mogelijkheid kreeg om dansers te fotograferen in leeg staand musea en theater. De expositie is vinden via weareart.net Uiteindelijk besloot ik om nog een grotere stap voor mezelf te nemen, en na lang zoeken vond ik een pand om mijn fotostudio te starten! Waar ik nu met alle liefde iedereen kan ontvangen voor foto's voor je aankomende castings, LinkedIn, Familie portretten of een bakkie koffie! Mijn werk is te vinden op ezmejpg.com of kom gezellig langs in de studio op Schapenkamp 2, Hilversum.

Betrokken bij Hilversum omdat...

Ik er ben opgegroeid en momenteel mijn eigen fotografie studio heb.

Favoriete plek (trotspot) in Hilverum

Ik ben altijd erg onder de indruk van de fantastische architectuur van Dudok.

Ezme wordt enthousiast van...

Creatieve organisaties als Hilversummers.nl, brengt ons toch allemaal een stukje bij elkaar.