maak kennis met


Robin van Loenen

Over mij

Ik hou van Gamen en lezen. Ik hou ervan om nieuwe plekken te verkennen en nieuwe culturen te ervaren. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar verschillende technologieën en ben geïnteresseerd in de manier waarop deze worden gebruikt. Ik ben ook altijd geïnteresseerd in het leren van nieuwe dingen en het optimaliseren van mijn vaardigheden.

Betrokken bij Hilversum omdat...

Ik ben betrokken bij Hilversum omdat ik hier stageloopt. Als stagiair ben ik tijdelijk werkzaam bij een organisatie in Hilversum, waardoor ik betrokken raakt bij de stad en haar gemeenschap. Tijdens je stageperiode leer ik niet alleen over de organisatie waar ik stage loopt, maar ook over Hilversum als stad en haar cultuur, geschiedenis en gemeenschap. Ik doet waarschijnlijk nieuwe ervaringen op, bouwt professionele relaties op en ontdekt wat de stad te bieden heeft, wat je allemaal betrokken maakt bij Hilversum.

Favoriete plek (trotspot) in Hilverum

@All Art

Robin wordt enthousiast van...

Ik wordt enthousiast van gamen en leren en het maken van een sociale kaart, omdat ik van uitdagingen hou en het leuk vind om mijn kennis te vergroten. Gamen stelt me in staat om mijn vaardigheden te verbeteren in probleemoplossing, strategieën en logica. Het leren over verschillende onderwerpen en het maken van een sociale kaart stelt me in staat om mijn kennis uit te breiden en mijn kritisch denken te verbeteren. Dit maakt me gemotiveerd om verder te gaan en uitgedaagd te worden.