Kwestie van Centen


Kunstzinnige vloer van koperen muntjes
  • Korte Noorderweg 22 1221NB Hilversum
  • Allard@allartprofessionals.nl
  • 0648466137

Over Kwestie van Centen

@AllArt is een ideale plek voor kunstzinnige ontmoeting. Van intieme concerten, vergaderingen tot kleine theaterproducties. Alles is mogelijk in deze creatieve vrijplaats op de Korte Noorderweg 22 waar economisch ruilen is vervangen door het geven om elkaar.

De afgelopen jaren is heel hard gewerkt om van een oude garage een inspirerende plek te maken, en er is nog één grote klus over; de vloer van de foyer. Het idee is om deze te beleggen met ouderwetse koperen centen (of andere koperkleurige munten). Want als je geld niet meer nodig hebt om mee te betalen wat heb je er dan nog aan?! Nou dan zijn ze nog steeds erg mooi. En door gebruik te maken van munten die al in omloop zijn geweest neemt elk muntje zijn eigen verhaal mee. Het wordt daarmee een echte verhalen vloer, maar liefst 141.524 verhalen, want ja zoveel muntjes zijn er nodig om de hele vloer te kunnen beleggen.

Help jij mee met het mogelijk maken van dit koperen muntwerk en om @AllArt deze extra WOW factor te geven? Of ben je 'gewoon' benieuwd naar deze unieke plek in Hilversum? Stap op de fiets en kom eens kijken!

Ps. De koperen muntjes kun je doneren in een hele grote doorzichtige spaarpot, ook nog eens leuk om te doen ;-)