Mussenstraat 55


Werken en wonen in Hilversumse historie, hoe gaaf is dat?!
  • Mussenstraat 55 1223RB Hilversum
  • raoul@makeltrent.nl
  • +31 6 24950434

Over Mussenstraat 55

Hierbij geven wij vast een sneak preview wat wij willen realiseren op de Mussenstraat 55 in Hilversum. Voorheen was Brandsma metaalveredeling op deze locatie gevestigd maar tot de plannen afgestemd zijn met de buurtbewoners en de gemeente verhuren wij de hal aan creatievelingen onder de naam Fabrique Ludique.

Door de verbouwing willen wij Fabrique Ludique naar een hoger niveau trekken. Dit doen wij door de creatieve mix van werken en wonen waarbij wij rekening hebben gehouden met de monumentale status maar wel de architectonische en duurzame slag maken om zo een unieke broedplaats te realiseren waar Hilversum trots op kan zijn.

Het plan is ontwikkelt door Maarten Marijnusse, architectuurprijs winnaar van de Oude Haven/ Zoutbunker waar nu o.a. Parc gevestigd is.

Wij zullen dit platform gaan gebruiken om onze plannen te presenteren. Op dit platform vindt u de plannen inclusief bijlagen, sfeerimpressies en tijdslijn, notulen met de buurtbewoners en contactgegevens. Op deze manier bent u volledig op de hoogte wat er gaat spelen in uw wijk en weet u waar u aan toe bent.

Wilt u op de hoogte blijven van dit initiatief en steunt u deze werkwijze?

Meld u dan nu aan!