H600 - Doe mee en geef kleur aan het jubileumjaar van de stad!

De komende maanden krijgen bewoners, bedrijven en andere partners van onze stad de kans om het jubileumjaar van onze gemeenschap te helpen inkleuren. Heb jij nou een feestelijk en waardevol i initiatief dan is er geen beter moment om daar je schouders onder te zetten!

Wanneer je een initiatief plaats op de site, wordt deze gelijk zichtbaar voor al je mede feestgangers, die zich dan kunnen aansluiten en samen kunnen helpen met het realiseren van jou initiatief. After all vele handen maken ligt werk.

We willen dat iedereen de kans krijgt om bij te dragen aan dit bijzondere jubileumjaar en om de gemeenschapszin te versterken. Of je nu een bewoner, ondernemer, kunstenaar, of gewoon iemand met passie voor onze stad bent, jouw inzichten en ideeën zijn van harte welkom.

Bezoek de website 600jaarhilversum.nl (Link onder het artikel) en laat je inspireren door de reeds ingediende ideeën. Gebruik het onlineformulier om jouw eigen voorstel in te sturen. Samen kunnen we ons jubileumjaar tot een groot succes maken, gevuld met onvergetelijke momenten en betekenisvolle bijdragen vanuit alle hoeken van onze stad.

Actueel