Hilversummers.nl


Een online podium waarop mooimakers van Hilversum in het zonnetje staan en samenwerken aan initiatieven die Hilversum nog mooier maken. Iedereen met een idee, visie, plan, initiatief en/of goede intentie voor Hilversum is van harte welkom om mee te doen. Wij zijn Hilversummers.
  • Korte Noorderweg 22 1221 NB Hilversum
  • meedoen@hilversummers.nl

Over Hilversummers.nl

Onze eigen co-creatie actie om Hilversummers.nl verder te ontwikkelen en te gaan laten draaien.

Wij geloven in de kracht van de Hilversummers. Er is zoveel kennis, informatie en kundigheid in de wijken aanwezig dat wij van mening zijn dat we samen een Mooier Hilversum kunnen realiseren. Daar waar nodig en mogelijk kunnen wij de overheid verlichten door hun taken over te nemen.

In onze opzet hebben we gekozen om politiek onafhankelijk te willen opereren, Hilversummers.nl is er voor én door alle Hilversummers. Dat betekent ook dat wij voor de lange termijn niet afhankelijk willen zijn van gemeentelijke gelden. We hopen op steun en hulp van de gemeente om op te starten maar de essentie van dit online podium is dat wij, de Hilversummers, onze eigen boontjes moeten doppen om zo meer verantwoordelijkheid te krijgen. Wij hopen dat u deze denkwijze begrijpt en bovendien wilt steunen.

We willen een platform creëren samen met jullie. Samen maken we Hilversum mooier.

Hilversummers.nl is een stichting in oprichting.