Media Buzz

Stel je eens voor...

dat we het feit dat we een mediastad zijn niet gaan ‘opdringen’ aan de Hilversummers maar ze in plaats daarvan van de voordelen laten genieten die het zijn van een mediastad zouden kunnen bieden. Dat we de trots voor al het gaafs dat er gebeurt in de Hilversumse media gebruiken om de Hilversummers actiever te betrekken bij Hilversum Mediastad.

En aangezien zowel de organisaties die de sport uitzenden (NOS, ESPN, Ziggo, RTL etc.) in Hilversum gevestigd zijn alsook de organisaties die de sport registreren (NEP, United, etc.) liggen er mooie kansen, zeker omdat Beeld & Geluid daarnaast de beschikking heeft over een schat aan oud sport beeldmateriaal.

Met elkaar zouden we kunnen werken aan:

- Het organiseren van verbinding tussen bewoners en (media)ondernemers

- Positionering van Hilversum

- Activiteiten organiseren nabij de schermen om Hilversummers in actie te brengen o.a. aan het sporten te krijgen

- De economie van Hilversum is een snoepwinkel met zulke mooie bedrijven en zou fijn zijn dit te laten zien aan de inwoners en dit te delen

 

Hoe tof zou het zijn...

 

Als Hilversummers die vanuit hun wijk een activiteit organiseren en in samenwerking met Hilversumse organisaties Bink (Buurt sport coaches) / Buurt coördinatoren / Dutch Media Week / Versa (Opbouw werkers) / De Vorstin / Young Hilversummers / Ollie de dagen met activiteiten verder aankleden om verbinding te organiseren en het werken en wonen in Hilversum aangenamer te maken; dat we dan vanuit de trots voor onze Media identiteit een dergelijke ontmoeting kunnen opleuken met een ware media beleving, de MediaBuzz.

Doe je mee?

Vrij recent hebben we een tweedehands electrische kar aangeschaft die de basis zal vormen van de MediaBuzz.

Op dit moment wordt er door een groep Hilversummers hard gewerkt om deze Media Buzz daadwerkelijk te realiseren. Zowel de gemeente, alsook het Stadsfonds en Dutch Media Week hebben een financiele bijdrage toegezegd. De vormgever van Beeld en Geluid helpt om het er uit te laten zien als een mini versie van het Beeld en Geluid gebouw. Ook liggen er contacten met Sonos, NPO, UnBranded en andere Hilversumse Media bedrijven om te helpen maken. En de mannen van het KlusKlooster helpen met allerhande kluswerkzaamheden.