Mis het niet: Koninklijke Zomeravondconcerten in de Tuin van Paleis Soestdijk!

Van 6 juli tot en met 16 juli komt de tuin van Paleis Soestdijk tot leven met de betoverende klanken van nationale en internationale topartiesten tijdens de Royal Park Live concertreeks. Deze unieke concerten beloven een onvergetelijke ervaring te worden in een koninklijke omgeving.

Bij een bezoek aan het Royal Park Live festival betreed je letterlijk een wereld met een rijke koninklijke geschiedenis. Terwijl je door de prachtige bosrijke omgeving wandelt, bereik je het festivalterrein waar lokale en duurzame foodtrucks opgesteld staan, evenals gezellige bars met een uitgebreid assortiment aan bijzondere wijnen, cocktails en speciaalbieren. Laat je tussendoor verrassen door boeiend straattheater en geniet van diverse voorprogramma's, waardoor je dag werkelijk een koninklijke belevenis wordt.

Het programma voor 2023 belooft een scala aan muzikale hoogtepunten:
Donderdag 6 juli: Floor Jansen (UITVERKOCHT)
Vrijdag 7 juli: Ludovico Einaudi (UITVERKOCHT)
Zaterdag 8 juli: DI-RECT met het Residentie Orkest (UITVERKOCHT)
Zondag 9 juli: James Bay
Woensdag 12 juli: Eros Ramazzotti (UITVERKOCHT)
Donderdag 13 juli: KALEO
Vrijdag 14 juli: Guus Meeuwis (UITVERKOCHT)
Zaterdag 15 juli: Beth Hart (UITVERKOCHT)
Zondag 16 juli: Bouke & the Elvis Matters Band (middag) (UITVERKOCHT)
Zondag 16 juli: BLØF (avond) (UITVERKOCHT)

Wees er snel bij om de laatste beschikbare kaarten te bemachtigen voor de concerten waar nog tickets voor beschikbaar zijn. Mis deze kans niet om te genieten van geweldige muziek, sfeervolle ambiance en een vorstelijke ervaring in de prachtige tuin van Paleis Soestdijk. https://www.royalparklive.nl/programma/

Actueel