ONE TAKE AWAY


Tante Jans en Hilversummers.nl willen met ONE TAKE AWAY samen met Hilversumse podiumkunstenaars een beetje extra liefde de huiskamers in brengen.
  • 10, Schapenkamp, Raadhuiskwartier 1211PA Hilversum
  • tantejanshilversum@gmail.com
  • 06-57550065

Over ONE TAKE AWAY

Tante Jans en Hilversummers.nl willen met ONE TAKE AWAY samen met Hilversumse podiumkunstenaars (in de breedste zin van het woord, zoals bijvoorbeeld: Muzikanten, performers, dichters, klein kunstenaars, voordragers, visionairs, verhalen vertellers, theatermakers, zangers, schrijvers, stand-up comedians, dansers, entertainers etc..) een beetje extra liefde de huiskamers in brengen in deze donkere dagen en deze onwerkelijke situatie waarin we ons nu bevinden.

Een liefdevol cadeautje van de makers aan hun publiek dat ze al een hele tijd hebben moeten missen. Samen met de kunstenaars bieden we de mede Hilversummers de mogelijkheid om geïnspireerd en verwonderd te raken.

Via de Lockdown kalender bieden we elke dag een culturele verrassing door een Hilversumse podiumkunstenaar voor Hilversummers.

Elke dag, gedurende 5 weken lang 32 dagen, rond de klok van 20.20 (later 20.21) zal de stream te bekijken zijn.

We starten met streamen zondag 20 december om 20.20 en eindigen 21 januari om 20.21

Juist in tijden van crises kan kunst en cultuur een enorme toegevoegde waarde hebben. Door elke dag iets aan te bieden willen we in deze periode handvaten geven als een soort countdown tot 21 januari 2021. Hoe lang elke uitzending duurt is afhankelijk van het optreden en de dag maar zit gemiddeld tussen de 5 en 30 minuten en op de feestdagen maken we een speciale stream.

Tante Jans is het decor en ontvangt de gasten van deze sessies. Geen live publiek maar wel publiek dat vanuit de huiskamer kan meegenieten in een informele setting van al het moois wat Hilversumse artiesten te bieden hebben.

Wil je meer weten mail dan naar tantejanshilversum@gmail.com of naar meedoen@hilversummers.nl of stuur een berichtje via onze facebook site

Vind je het moeilijk om te mailen of bericht te sturen bel naar Tante Jans 06-57550065