Raoul bedankt!

In maart 2020 was Raoul Van de Wetering één van de initiatiefnemers van Stichting Hilversummers.nl. De gedachte destijds: een online podium om de dynamiek en energie uit Hilversum te helpen tot resultaten te komen. Hoe nemen we samen de verantwoordelijkheid voor de plek waar we wonen en werken.

Inmiddels zijn we als platform bij meer dan 100 initiatieven betrokken geraakt en merken we dat we een weg van blijvende verandering hebben ingeslagen. Super tof natuurlijk en dit alles had niet gekund zonder Raoul zijn onaflatende en vrijwillige inzet.

Raoul is onder andere erg belangrijk geweest in initiatieven als ‘De Mus op de Riebeeck’, Streetart Wegaplein, Streetart langs het spoor en recent de Streetart op de Groest. Daarnaast is hij een enorm creatieve maker die telkens uitdaagt om het spreekwoordelijke mooi maken ook letterlijk te nemen.

Helaas is na al deze successen en positiviteit het moment gekomen dat Raoul ons gaat verlaten. Het positief samenwerken aan een lange termijn toekomst van ons Hilversum staat te vaak in schril contrast met zijn dagelijkse werk als vastgoedontwikkelaar. Ook hier zet Raoul zich in om Hilversum mooier te maken maar hier ervaart hij drempels en muren om ‘het goede’ te kunnen doen. De samenwerking met de gemeente levert Raoul dusdanige frustraties op dat het voor hem als mens niet meer te combineren is. Hoe legt hij zijn vrouw en kinderen uit dat zijn werkdagen lang en stroperig zijn door stroperige vergunningstrajecten én dat hij ‘s avonds niet thuis is om Hilversum mooier te maken. Raoul legt voorlopig al zijn nevenfuncties in Hilversum neer waaronder die bij Hilversummers.nl.

We hebben begrip voor Raoul zijn beslissing en zullen hem missen binnen de Stichting. Maar vooral willen we hem heel erg bedanken voor zijn pionierende inzet en enthousiasme. Hij heeft laten zien dat als we ons inzetten we samen met vele Hilversummers het samenleven in Hilversum mooier kunnen maken!

Raoul je blijft altijd welkom. Bedankt!

Actueel