Wijkcentrum De Geus genomineerd voor "Appeltjes van Oranje" in 2023

In het hart van Hilversum bevindt zich wijkcentrum De Geus, een bijzondere plek waar buurtbewoners samenkomen en sociale relaties worden versterkt. Als bruggenbouwer draagt De Geus actief bij aan een betrokken samenleving en neemt het deel aan de verkiezing "Appeltjes van Oranje" met het thema "Bruggenbouwers in de buurt" in 2023.

Verbondenheid tussen mensen is essentieel voor een hechte gemeenschap waarin buurtbewoners omkijken naar elkaar en naar hun buurt. Sociale relaties fungeren als een vangnet en spelen een cruciale rol bij het aanpakken van problemen zoals eenzaamheid, armoede en tegenstellingen tussen mensen.

Wijkcentrum De Geus is een levendig centrum waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen. Het biedt een gastvrije omgeving met diverse activiteiten en voorzieningen, waarin mensen zich welkom voelen. Het fungeert als platform voor buurtinitiatieven en brengt mensen met verschillende interesses en talenten samen. Hierdoor ontstaan bruggen tussen gemeenschappen en wordt sociale isolatie tegengegaan. Daarnaast stimuleert De Geus het contact tussen generaties, wat waardevolle uitwisselingen van kennis en ervaring oplevert.

De deelname van wijkcentrum De Geus aan de verkiezing "Appeltjes van Oranje" is een erkenning voor hun inzet en bijdrage aan Hilversum. Als gemeenschap hebben we veel om trots op te zijn, en het zijn bruggenbouwers zoals De Geus die bijdragen aan het behoud en de versterking van onze prachtige stad.

Op 31 mei gaat de stemtiendaagse van start! Laten we samen met alle Hilversummers zorgen dat de Geus kans maakt om te winnen, we zijn niets voor niets de 6e mooiste plek in Nederland ;)

Stem vanaf 31 mei op www.appeltjevanoranje.nl op Wijkcentrum de Geus. (Link naar de website staat onder dit artikel.)

Actueel