035kwis

Om met een team deel te namen aan de 035kwis op 14 en 15 mei 2022, en in 35 uur 50 vragen over en in Hilversum te beantwoorden? En daarmee een mooie bijdrage voor jouw goede doel, of je club, te kunnen winnen? Lionsclub Hilversum organiseert voor de derde keer de 035kwis, maar we zoeken naar meer teams om mee te doen. Voorgaande edities waren een groot success. Deelnemende en winnende teams waren zonder uitzondering enthusiast (en soms een beetje gefrustreerd). Voor alle informatie, en om een team in te schrijven, ga naar: https://035kwis.nl. Onze sponsoren zijn al aan boord, dus we gaan er een mooi evenement van maken!

Hier is Peter enorm hard bezig om 035kwis waar te maken!

Op de kaart van Hilversummers zie je wat speelt of gebeurt in jouw straat, wijk of ergens anders in Hilverum.

Wat wil je doen of waar droom je van? vertel het en zet je idee op de kaart! Of kijk naar de idee├źn van anderen en ga ermee aan de haal. Het idee is simpel: prik je idee letterlijk op de kaart en leg uit waarom je daarmee Hilversum gaver, toffer of mooier maakt. Hilversummers.nl is van jou! Samen met andere Mooimakers en bijvoorbeeld ook de gemeente en welzijnorganisaties maken we Hilversum nog mooier.

Wil jij mee helpen om dit initiatief verder te brengen? of wil je nog meer weten over hoe dat in zijn werk gaat? kijk dan even ons filmpje, in samenwerking met Hallie Lama!


Agenda

Het initiatief op de kaart

Er zijn nog geen locaties toegevoegd op dit initiatief