maak kennis met


Ineke Gnodde

Over mij

Ik ben getrouwd en heb twee dochters en kom uit de Randstad. Ik woon hier met plezier vanwege het groen en schilder graag. Ik woon op een heeel mooi plekje aan de rand van de heide in een straat met actieve moeders en kan daar elke dag van genieten. Ik baal dagelijks van het verkeer in Hilversum dat ronduit onveilig is voor fietsers en ander kwetsbaar verkeer. Ik raak geïnspireerd door Hilversum als tuinstad met haar meer dan 1100 soorten volwassen bomen in het straatbeeld en geniet van de schaduwplekken op straten door deze kanjers van bomen wanneer de mussen van het dak vallen. En natuurlijk de heide. Toen ik daar voor het eerst stond dacht ik: ik ben in het buitenland.

Betrokken bij Hilversum omdat...

Ik geen tijd besteed aan TV en ik denk dat investeren in je directe omgeving meer oplevert. Omdat het fijn is anderen te ontmoeten op straat/ facebook en nu ook bij tante Jans . Bekend met elkaar maakt niet alleen bemind maar geeft ook het gevoel van veiligheid. Ik ben actief op facebooksite 'je bent Hilversummer als' met ideeën en beelden via foto's. En lees of zie daar ook graag input van anderen! Ik breng als schilder Hilversum graag in beeld. En hoop bij te dragen aan de communicatie van politieke boodschappen die naar mijn mening te weinig worden overgedragen door de gemeente. Zoals het raadslid dat meer in beeld kan.

Favoriete plek (trotspot) in Hilverum

de Zanderij bij Crailo, rondje Laarder Wasmeer, de Lorentzvijver (al kan deze schoner) en Anna's Berg en sinds kort tante Jans als creatieve broedplaats

Ineke wordt enthousiast van...

Bijzondere groene, schoone plekken en momenten op de heide of op ons grasveld in de ochtend en avond, andere mensen met ideeën, kinderen die spelen. En als ik raadsleden bezig zie via livestream van de gemeente die zich niet wijden aan politieke strategie maar gewoon hout snijden kan ik daar ook blij van worden, aangezien dit politiek is dat vertrouwen wekt.