Young
Hilversummers

‘Jongeren zijn de toekomst’? What about, samen creëren we een movement waarin we vanuit kracht en energie werken aan onze ideeën en dromen. Van niets naar iets en op die route onszelf verrijken met de verbindingen die we leggen. Vermogen opbouwen met alles en iedereen die op ons pad komt. Van vreemde naar vrienden. We pakken aan, genieten van wat we waarmaken en geven door aan de volgende. Één krachtig netwerk. Young Hilversummers; wij zijn niet alléén de toekomst, wij vormen de toekomst.

4 thema’s 1 platform

"Ken je dat gevoel dat je in Hilly je dromen en doelen kunt waarmaken?

We hebben alles in huis dus tijd voor verandering!"

ZIEN WE JE DAAR?

EERDERE EVENTS

EERDERE EVENTS

SAMEN AAN DE SLAG

Wij zijn Young Hilversummers. Een platform georganiseerd door en voor jonge Hilversummers. We zetten ons in voor zaken die belangrijk voor ons (en jou) zijn. Samen maken we Hilversum een plek waar jij je thuis kan voelen, jezelf kan zijn & ontwikkelen, eigen projecten kan starten en kan netwerken. Iedereen die Hilversum een nog toffere stad weet te maken is welkom!

YOUNG HILVERSUMMERS CULTURE

1. Er mogen zijn

Just be yourself! Alleen om daar te komen wil je meer bewust worden van jezelf en nóg meer ontdekken over jezelf en die hele libbie. Sommige noemen het zoekende maar wij bij YH gaan ontdekkend door het leven. En die ontdekkingstocht brengt ons dichter bij elkaar binnen het platform. @Young Hilversummers creëren we een omgeving waarin je je krachtig en vertrouwd voelt waardoor je er voor jezelf mag zijn en jezelf mag zijn. Aii!

2. Perspectieve lenigheid

Ik zie ik zie wat jij niet ziet! Loop een dagje in mijn schoenen en dan ga je zien. In Hilversum groeien we op met een mix van verschillende culturen en achtergronden. We hebben allemaal onze eigen kijk op het leven gevormd door de dingen die we meemaken. @YoungHilversummers stimuleren we het verplaatsen in de wereld en ervaringen van de ander. Waarom? Omdat dit binnen je eigen ontdekkingstocht ook weer meer leert over jezelf. Oftewel hoe lenig ben jij als het aankomt op het switchen van perspectief? Aii!

3. Grensverleggend

Get out of the box! Ontdekken gaat ook over durven. In je comfortzone voel je je chill maar om alles uit jezelf te halen is het vooral nodig om eruit te stappen. Connecten met anderen, spanning op te zoeken met toffe ideeën, de grens voelen en die voor jezelf verleggen. @YoungHilversummers dagen we elkaar hierop uit omdat we geloven in elkaars potentieel. Dat maakt ons niet grenzeloos maar grensverleggend. Aii!

4. Samenhorigheid

Solo ga je sneller; samen kom je verder! We voelen elkaar, voelen de vibe en geloven dat we hierdoor meer plezier en levensgeluk ervaren. @YoungHilversummers motiveren en inspireren we elkaar. We halen het beste uit de ander en daarmee het beste uit onszelf. Opnieuw op ontdekkingstocht, switchen van perspectief, out of the box; We all-in. Aii!

5. Rolmodel

Leading by example! @YoungHilversummers geloven we dat jong naar oud opkijkt. Dat maakt van iedereen een rolmodel. Wij gaan binnen het platform voor zoveel mogelijk positieve rolmodellen en sleutelfiguren. Jongeren die om elkaar geven en de ander op sleeptouw neemt. Net een aanvoerder op het veld alleen gaat het hier niet om winnen maar om leiden. Oftewel Leading by example. Aii!

6. Benut verschillen

We zijn allemaal anders en daarmee hebben we unieke kwaliteiten en talenten. Binnen YoungHilversummers kiezen we ervoor om die verschillen te vieren en te benutten. Door vanuit de verschullen samen te werken maken we het verschil.

7. Samen laten lukken

Resultaat dat telt. Is morgen weer een beetje mooier dan gisteren voor jou en alle Hilversummers. Samen laten we het lukken.

KOPGROEP

Al sparrend over de richting van het platform ondersteunen we de 4 themagroepen, de projecten en vertegenwoordigen Young Hilversummers naar buiten toe. We komen samen, we delen onze ervaringen & visies, vinden elkaar in waar we staan en waar we als YH heen willen. We geloven in de mogelijkheden die er liggen en zijn trots dat we daar op onze eigen wijze invulling aan kunnen geven. Samen vormen wij de kopgroep.

KOPGROEP

Al sparrend over de richting van het platform ondersteunen we de 4 themagroepen, de projecten en vertegenwoordigen Young Hilversummers naar buiten toe. We komen samen, we delen onze ervaringen & visies, vinden elkaar in waar we staan en waar we als YH heen willen. We geloven in de mogelijkheden die er liggen en zijn trots dat we daar op onze eigen wijze invulling aan kunnen geven. Samen vormen wij de kopgroep.

Youssef

Geboren en getogen Hilversummer. Ik werk o.a.op het ATC waar ik leerlingen Coach op mentaal vlak, schoolloopbaan en in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast eigen...

Sami

Mijn naam is Sami Didouch. Ik ben momenteel twintig jaar oud. Naast mijn studie werk ik, als een kickboksleeraar en ambulant hulpverlener. Mijn doel is om Hilversum...

Heb je een vraag?