maak kennis met


Youssef Douzi

Over mij

Geboren en getogen Hilversummer. Ik werk o.a.op het ATC waar ik leerlingen Coach op mentaal vlak, schoolloopbaan en in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast eigen onderneming genaamd BambooVision waarin ik individuen coach/begeleid en trainingen verzorg. Als jonge Hilversummer opgegroeid in de Riebeeck heb ik een aantal hobbels af moeten leggen om te staan waar ik nu sta. Die ervaring is onderdeel geworden van mijn missie om Hilversum veel meer een stad te laten zijn waar jongeren met trots hun stad representen. Omdat ze gezien en gehoord worden, nóg meer met elkaar en de stad in verbinding staan en ook het gevoel hebben dat ze hier hun doelen en idealen kunnen nastreven. Dit is waar YoungHilversummers vandaan komt.

Betrokken bij Hilversum omdat...

Dat ik geloof dat je echte impact kunt maken in je eigen leefomgeving vanuit de visie “practice what you preach”. Daarin dus ook inspirerend en motiverend zijn voor je eigen leefomgeving.

Favoriete plek (trotspot) in Hilverum

Laapersveld & @AllArt

Youssef wordt enthousiast van...

Een Hilversum die bruist van mensen die elkaar inspireren. Waar jong en oud, vanuit verschillende wijken met verschillende achtergronden met elkaar in verbinding staan. Via kunst&cultuur, sport, media, onderwijs of via mooie gesprekken die onverwachts ontstaan ergens op de hei, op de markt of waar dan ook verbinding ontstaat.