Atelierroute in de Hilversumse Meent

Hilversumse Meent - Op zondag 21 mei zullen zes getalenteerde kunstenaars uit Hilversum hun werken gezamenlijk tentoonstellen in de Meentwerf. De expositie heeft als doel om wijkbewoners en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met een diverse verzameling van schilderijen, keramiek, sieraden, textiel, designtassen en grafische kunst.

De Meentwerf zal gedurende de dag worden omgetoverd tot een inspirerende galerij, waar bezoekers vrij kunnen rondlopen en de diverse kunstwerken kunnen bewonderen. Van kleurrijke schilderijen die emoties oproepen tot prachtig vervaardigde keramische creaties en unieke sieraden die sprankelen, er is voor elk wat wils.

De expositie begint om 11:00 en loopt gedurende de dag tot 17:00. Toegang is gratis, waardoor kunstliefhebbers en nieuwsgierige bezoekers de kans krijgen om de schoonheid en creativiteit van lokale Hilversumse kunstenaars te ontdekken.

Breng op zondag 21 mei een bezoek aan de Meentwerf en laat je onderdompelen in de artistieke pracht van deze bijzondere expositie.

Actueel