Canto Ostinato: Betreed de Betoverende Wereld van Muzikale Schoonheid

Betreed de betoverende wereld van Canto Ostinato: een meeslepende audiovisuele ervaring! Op vrijdag 16 juni, vanaf 19:00 uur, opent de St. Vitus aan het Melkpad haar deuren voor een onvergetelijke avond gewijd aan de befaamde Canto Ostinato, gecomponeerd door de Nederlandse meester Simeon ten Holt.

De avond begint met de langverwachte première van de adembenemend opnieuw gemonteerde film 'Over Canto'. Hierin delen prominente persoonlijkheden, waaronder de getalenteerde Halina Reijn en de bekende architect Hans Ruijssenaars uit Hilversum, hun diepgaande ervaringen met de invloed van deze muzikale creatie op hun leven. Laat je betoveren door hun verhalen en ontdek hoe de Canto Ostinato op diverse manieren mensen raakt.

Na een korte pauze is het tijd om zelf de magie van deze muziek te ervaren. Neem plaats in de prachtig opnieuw geschilderde kerk en laat je meevoeren door de betoverende klanken van de Canto Ostinato. Dit keer wordt het meesterwerk op een unieke wijze uitgevoerd, begeleid door de harmonieuze samenklank van een harp en twee marimba's. Je hebt zelfs de mogelijkheid om op een comfortabel matje te liggen en je volledig over te geven aan de meeslepende muzikale beleving.

Laat je betoveren door de magie van Canto Ostinato tijdens deze unieke audiovisuele ervaring, gehuld in de prachtige ambiance van de St. Vitus. Laat je meevoeren door de krachtige harmonieën en ervaar hoe muziek je ziel kan beroeren en diepe inspiratie kan brengen. Mis deze bijzondere avond niet en laat je veroveren door de tijdloze schoonheid van de Canto Ostinato.

Actueel