De Bosbios op Buitenplaats De Hoorneboeg gaat weer van start in Juli

Stel je voor: tussen de majestueuze bomen wordt een groot scherm opgezet. Zodra de avond valt en de schemering haar intrede doet, komen mensen samen om gezamenlijk films te kijken die het hart verwarmen, hoop brengen of juist uitdagen tot nadenken. Dit is de betoverende setting van een bijzonder filmevenement.

Gedurende de middag is er een verdiepingsprogramma, waarbij bezoekers de kans krijgen om zich verder te verdiepen in de onderwerpen en thema's die in de films aan bod komen. Denk aan inspirerende lezingen, boeiende discussies of workshops die een diepere betekenis geven aan de filmervaring.

En wat is een filmavond zonder een heerlijke maaltijd? Bij de Tuinman's daghap, bereid met liefde en verse ingrediënten uit de moestuin, kunnen de bezoekers genieten van een smakelijk diner voordat de filmvoorstelling begint. Deze culinaire ervaring voegt een extra dimensie toe aan de avond en biedt de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer met anderen van gedachten te wisselen.

Dit filmevenement biedt niet alleen vermaak, maar ook een moment van bezinning, inspiratie en verbondenheid. Het is een uitnodiging om te genieten van de schoonheid van filmkunst, omarmd door de natuurlijke omgeving en omgeven door gelijkgestemde zielen. Een unieke gelegenheid om je te laten raken door verhalen die ons allen verbinden en ons aanzetten tot reflectie en actie.

Prik jij een datum om langs te gaan? dagelijkse showings van 14 juli 2023 t/m 23 juli 2023.

Actueel