Er op uit in Zuid!

Het Netwerk 1215 is een gemotiveerde groep mensen bestaande uit inwoners, Kompas/de Verbinding, Bethlehemkerk, Versa Welzijn, kinderopvang, scholen, Zoutkeet, Nieuw Zuid Amaris, Heikracht en nog wat organisaties die af en toe aansluiten.

Deze groep organiseert jaarlijks de Kerstwandeling in Zuid, de langste Pannenkoekentafel en dit jaar voor het eerst is er een geweldig leuk activiteiten boekje “Er op uit in Zuid” uitgebracht.

Het ontwerp en de bezorging van de boekjes zijn verzorgd door de studenten die tijdelijk in het Carolushuis wonen. De totstandkoming en coördinatie van het boekje, namen Arjette van het Kompas en Datje van Versa Welzijn voor hun rekening, mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het wijkbudget van Zuid.

Het is een geweldig leuk overzicht geworden van wat voor leuke en interessante activiteiten er in Zuid (en een beetje daarbuiten) allemaal te doen is, ook zitten er bonnen in voor een gratis kopje koffie/thee bij de diverse activiteiten.

De boekjes liggen o.a. bij de wijkverpleegkundigen, huisartsenpraktijken, de Zoutkeet, de Kleine Lelie, Buurtkamer Zuid, Sociaal Plein, woningcorporaties.


 

Actueel