Gooische Bierbrouwerij Zoekt Aankomend Brouwer!

De Gooische Bierbrouwerij, een trots onderdeel van Hilversum, is op zoek naar een nieuwe (aankomend) brouwer om hun team te versterken. Na 14 jaar van voortdurende groei, blijven de prijswinnende bieren van deze brouwerij een groot succes, en de vraag blijft stijgen. Daarom is er dringend behoefte aan versterking om de voorraad op peil te houden.

Werken bij de Gooische Bierbrouwerij betekent deel uitmaken van een ambitieuze onderneming die zich inzet voor het brouwen van bier met lokale grondstoffen. Dit gebeurt in een divers team waarin ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek vinden. De brouwerij, gelegen in het hart van Hilversum, biedt een levendige en dynamische werkomgeving.

De ideale kandidaat is fysiek sterk, heeft een passie voor bier, is in het bezit van een rijbewijs B en woont in de regio. Deze rol is perfect voor iemand die niet op zoek is naar een traditionele 8-tot-5-baan en bereid is om ongeveer 32 uur per week te werken. Of je nu al zelfstandig kunt brouwen of enthousiast bent om de tweejarige brouwopleiding te volgen die volledig door de brouwerij wordt betaald, de Gooische Bierbrouwerij wil graag van je horen.

Heb jij de liefde voor bier en wil je deel uitmaken van een bedrijf dat de trots van Hilversum vertegenwoordigt? Stuur dan een e-mail naar werken@gooischebierbrouwerij.nl en vertel waarom jij de perfecte aanwinst bent voor het team, samen met je cv.

Deze vacature is een geweldige kans voor iedereen die deel wil uitmaken van een groeiend en innovatief bedrijf dat stevig verankerd is in de lokale gemeenschap van Hilversum. Laten we samen proosten op de toekomst van de Gooische Bierbrouwerij!

Actueel