Hemelpop Hilversum

Op 9 mei, Hemelvaart, is het weer tijd voor een nieuwe editie van Hemelpop op het Marktplein! Met een overvloed aan lokale talenten in de schijnwerpers, vooral ter ere van het historische jubileum van 600 jaar Hilversum. Hemelpop staat altijd bekend om zijn steun aan lokaal talent, en tijdens deze bijzondere editie krijgen bekende acts zoals (Weerwoord) en opkomende sterren zoals Aimee vd Bosch en Keano Nieuwenhoven een welverdiend podium. Maar dat is nog niet alles! Deze keer zal de Hilversumse 0031-Nederpop-band zelfs vergezeld worden door een hele filmcrew om hun videoclips op te nemen tijdens het festival.

Het festival zal van start gaan om 14:00 uur met een langverwachte optreden van Lara Leaves, die eindelijk is weten te strikken tussen haar drukke tourschema van maar liefst 150 shows per jaar. Traditioneel zal het festival afgesloten worden met een spetterende Amy Winehouse tribute act: Celebrating Amy.

Kom en vier mee op Hemelpop, waar muziek, passie en lokale trots samenkomen voor een dag vol onvergetelijke ervaringen. Mis het niet!

Actueel