Hillyweird's Plane Spotting Festival keert terug naar de gate, 30 September

Het Hillyweird Plane Spotting Festival keert terug naar de Gate, naast Vliegveld Hilversum, met de volgende editie van het #Planespottingfest, mogelijk gemaakt door de steun van Stichting Magdalena. Deze keer brengt het festival een opwindende en gevarieerde line-up naar het podium, die muziekliefhebbers van alle genres zal aanspreken.


De avond begint met de energieke post-punk van "Dear Omens," aangedreven door hypnotiserende orgelklanken. Staatseinde brengt een moderne draai aan het geluid dat de Duitse muziekscène in de jaren '80 definieerde, Neu Deutsche Welle Elektropunk. internationalist Screamo Sensatie Karnabahar Bloemkool Coliflor levert een krachtige en emotionele screamo-ervaring. Tonto: Een Eenmansdrum- en Geluidsexplosie Fra Zedde zal je verbazen met zijn performance. Lokale Talenten Clittebandband en Servals.Music keren terug met nieuw materiaal, een jaar na hun debuutoptredens.

Multitalent De Kraters is niet alleen een muzikant, maar ook een getalenteerde illustrator, en heeft de visuele aspecten van het festival vormgegeven.

De avond begint om 18:00 uur met Dunebender, die een eclectische mix van doom, metal en saxofoon zal brengen.

Hillyweird's Plane Spotting Festival belooft een muzikale reis te worden die de zintuigen prikkelt en je meeneemt naar het onverwachte. Mis deze kans niet om een diverse en opwindende mix van muzikaal talent te ervaren. Zorg ervoor dat je op tijd aankomt, want de avond belooft vanaf het allereerste moment te knallen. Het wordt een muzikaal spektakel dat je niet wilt missen!

 

Actueel