Kom naar de 4e Editie van Pizza & Politiek op 20 Juni!

Voor alle liefhebbers van goede gesprekken en heerlijke pizza, markeer donderdag 20 juni in je agenda! De vierde editie van Pizza & Politiek staat weer voor de deur. 

Wat kun je verwachten? Pizza & Politiek brengt lokale politici en jongeren samen om te discussiëren over belangrijke onderwerpen, nieuwe ideeën uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Het evenement biedt een ontspannen en toegankelijke manier om betrokken te raken bij de politiek en tegelijkertijd te genieten van een slice pizza.

Breakout Sessies Tijdens deze editie zullen er meerdere breakout sessies plaatsvinden, waar deelnemers dieper kunnen ingaan op specifieke onderwerpen. Bij de aanmelding kun je twee voorkeuren aangeven voor de breakout sessies waar je graag aan zou willen deelnemen. De breakouts zijn als volgt:

  • Veiligheid in identiteit
  • Veilig chillen in Hilversum
  • Criminaliteit & Kansen
  • Veiligheid in de wereld

Dit biedt de kans om over onderwerpen te praten die jou echt interesseren en waar je een verschil kunt maken.

Aanmelden en verspreiden Meld je vandaag nog aan en zorg dat je erbij bent op donderdag 20 juni! Je kunt je inschrijven via de link die in de uitnodiging wordt verstrekt. Vergeet niet om het nieuws te verspreiden onder je vrienden en familie, zodat we samen van deze vierde editie van Pizza & Politiek een groot succes kunnen maken.

Datum en Tijd

  • Datum: Donderdag 20 juni
  • Tijd: Aanvang om 18:45 uur

Locatie
Wijkcentrum Lopes Dias
Lopes Diaslaan 213

Voor meer informatie en om je aan te melden, volg de link  kies jouw voorkeursessies. Laten we samen van deze Pizza & Politiek een memorabele avond maken!

Actueel