Out spoken summer camp in Augustus van start

Ontdek en ontwikkel jouw passie voor spoken word tijdens het Out Spoken Summer Camp van 6 tot en met 10 augustus! Dit unieke zomerkamp, onder de bezielende leiding van Stadsdichter Charlotte de Raad, biedt je de gelegenheid om vijf dagen lang deel te nemen aan diverse workshops, verzorgd door getalenteerde woordkunstenaars. Of je nu al bekend bent met spoken word of juist deze kunstvorm aan het ontdekken bent, dit kamp is er voor iedereen die graag zijn of haar stem wil laten horen.

Tijdens het Out Spoken Summer Camp zul je geïnspireerd worden om teksten te schrijven aan de hand van uiteenlopende opdrachten. Deze teksten deel je met de andere deelnemers en krijgt waardevolle feedback van zowel je coach als mede-cursisten. Op deze manier groei je als woordkunstenaar en ontwikkel je je vaardigheden nog verder. Een hoogtepunt van het kamp is het podiummoment. Je krijgt de kans om jouw geschreven teksten om te zetten in een meeslepende performance. Hier leer je hoe je jouw verhaal op een krachtige en indrukwekkende manier kunt overbrengen op het publiek. Je zult versteld staan van de groei die je doormaakt in slechts vijf dagen tijd.

Het Out Spoken Summer Camp biedt niet alleen een leerrijke ervaring, maar ook een omgeving waarin je gelijkgestemde individuen ontmoet. Samen delen jullie de passie voor spoken word en moedigen elkaar aan om het beste uit jezelf te halen. Mis deze unieke kans niet en schrijf je in voor het Out Spoken Summer Camp. Laat jouw stem gehoord worden en geef jouw verhaal een podium tijdens dit onvergetelijke evenement!

Je kan je inschrijven via de onderstaande link

Actueel