Stem nu op Wijkcentrum De Geus in de "Appeltjes van Oranje" verkiezing!

Vandaag, op 31 mei 2023, gaat de stemming van start! Het is tijd om je stem uit te brengen op wijkcentrum De Geus in de verkiezing "Appeltjes van Oranje". Samen kunnen we laten zien hoezeer we dit bruggenbouwende centrum in Hilversum waarderen. Heb jij al gestemd?

Met trots roepen we alle Hilversummers op om hun stem uit te brengen op Wijkcentrum De Geus. Deze bijzondere plek in het hart van onze stad is een bruisend centrum waar buurtbewoners samenkomen en sociale relaties worden versterkt. De Geus draagt actief bij aan een betrokken samenleving, waarin verbondenheid en gemeenschapszin centraal staan.

Het is nu aan ons, Hilversummers, om onze waardering te tonen voor de inzet van De Geus. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit inspirerende wijkcentrum de erkenning krijgt die het verdient. Jouw stem maakt het verschil!

Stemmen op Wijkcentrum De Geus is eenvoudig. Ga naar de website van de "Appeltjes van Oranje" verkiezing en breng je stem uit op dit prachtige initiatief. Laten we laten zien dat we als gemeenschap achter De Geus staan en waarderen wat ze doen om bruggen te bouwen en onze buurt te versterken.

Stemming is open vanaf vandaag, 31 mei 2023. Laten we er met elkaar voor zorgen dat Wijkcentrum De Geus de erkenning en bekendheid krijgt die het verdient. Samen kunnen we dit bruggenbouwende centrum naar de overwinning helpen!

Dus, Hilversummers, laat je stem horen! Ga vandaag nog naar de stemwebsite en steun Wijkcentrum De Geus in de "Appeltjes van Oranje" verkiezing. Laten we samen laten zien dat we trots zijn op ons wijkcentrum en de bruggen die het bouwt voor een hechtere en betrokken samenleving.

Stem via www.appeltjevanoranje.nl (Link naar de directe pagina staat onder dit artikel)

Actueel