Terugblik op IkToon Hilversum - Een viering van lokale amateurkunstenaars

Op zaterdag 10 juni vond het IkToon festival plaats bij het raadhuis van Hilversum. Dit festival bracht honderden amateurkunstenaars samen, die vol enthousiasme hun creativiteit toonden aan het publiek. Het evenement gaf een glimp van de rijke kunstscene van Hilversum, waar veel mensen zich inzetten voor kunst als een bron van plezier, ontwikkeling en inspiratie.

De muziek- en fototentoonstelling in het gemeentehuis was een waar hoogtepunt van de dag. Bezoekers werden verwelkomd met prachtige foto's en melodieuze klanken, allemaal afkomstig van lokale amateurkunstenaars. Het was een viering van diversiteit, waar verschillende kunstvormen samenkwamen om de schoonheid van creativiteit te vieren. Ook waren er Oekraïners aanwezig die hebben gezongen.


 

Een van de meest opvallende kenmerken van het evenement was de mogelijkheid om de toren van het gemeentehuis te beklimmen. Het bood een adembenemend uitzicht over de stad en gaf bezoekers een unieke ervaring. Terwijl ze omhoog klommen, konden ze genieten van de prachtige kunstwerken die her en der op de route waren tentoongesteld.

Foto's door: Eduard Metz

Actueel