null SAMEN AAN DE SLAG MET ASIELOPVANG IN ONZE STAD


Evenement afbeelding

SAMEN AAN DE SLAG MET ASIELOPVANG IN ONZE STAD

Hilversummers.nl


De gesprekken met inwoners over wat er nodig is om 360 asielzoekers in Hilversum op te vangen, zijn afgerond, zie ook de website: watisernodig.nl. Veel Hilversummers hebben tijdens de bijeenkomsten en via de vragenlijst van zich laten horen.

Nu samen verder om asielopvang in Hilversum goed te regelen Met het inzicht wat er nu ligt, kunnen we als stad verder en vervolgstappen gaan zetten. Voor de gemeente is het de basis om te komen tot beleid over asielopvang dat in december in de gemeenteraad wordt besproken. Goede asielopvang gaat niet alleen over opvangplekken maar ook over hoe we met elkaar samenleven. Daar kunnen alle organisaties en inwoners van Hilversum aan bijdragen. Hilversummers.nl neemt graag het intiatief om dit proces aan te jagen. We nodigen je daarom graag uit.

We zullen die avond toelichten wat er volgens Hilversummers nodig is om asielopvang in onze stad goed te regelen. Daarnaast is er volop gelegenheid om met elkaar ideeën uit te wisselen hoe we hier samen invulling aan kunnen gaan geven. Doe je mee? We hopen je op 27 november te zien.


@Allart: thuisbasis van Hilversummers.nl - Korte Noorderweg 22


19.30 (inloop vanaf 19.00 uur)


maandag 27 november om 19:30


maandag 27 november tot 21:30


gekopieerd!