Afrika Festival in de Oude Haven

Op zaterdag 27 mei 2023 vindt de 3e editie van het Afrikadag festival plaats, een cultureel evenement waar diverse Afrikaanse culturen worden gepresenteerd in Hilversum. Het festival biedt een unieke gelegenheid om te genieten van Afrikaanse themakunst, live muziek, dans, djembe workshops, kinderactiviteiten en heerlijke Afrikaanse gerechten.

Locatie: Oude Haven park, Hilversum Datum: Zaterdag 27 mei 2023 Tijd: 12:00 - 23:00

Duik in de betoverende wereld van Afrika en laat je meevoeren door de kleurrijke tradities en ritmes. Het programma van het Afrikadag festival belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Verken de diverse stands met Afrikaanse kunst, luister naar de opzwepende klanken van live muziek, laat je inspireren door de energieke dansoptredens en neem deel aan djembe workshops om zelf de ritmes van Afrika te ontdekken.

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht, met speciale kinderactiviteiten waar ze kunnen kennismaken met de Afrikaanse cultuur op een speelse en educatieve manier.

Natuurlijk mag de culinaire verwennerij niet ontbreken. Proef de authentieke smaken van Afrikaanse gerechten die met liefde worden bereid door lokale chef-koks en geniet van een smaakvolle reis door de Afrikaanse keuken.

Mis deze unieke kans niet om de diversiteit en schoonheid van de Afrikaanse cultuur te ervaren. Kom naar het Afrikadag festival in Hilversum en laat je betoveren!

Voor meer informatie over het programma van het Afrikadag festival, bezoek www.stichtingonehilversum.nl daar kan je ticktes halen. (Link naar de pagina staat in dit artikel)

Actueel