Dutch Media Week Xperience Days: Stap deze zondag in de wereld van media!

Op zondag 8 oktober worden de deuren van het Media Park wijd geopend voor de Dutch Media Week Xperience Days. Dit is je kans om de betovering van media te ervaren als nooit tevoren.

Tijdens deze bijzondere dag kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Maak bijvoorbeeld een fascinerende studio tour en ontdek de geheimen achter televisie- en filmproducties. Leer de kunst van het podcast maken en laat je inspireren door de mogelijkheden van dit groeiende medium. Een hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld het nieuwe Mediamuseum van Beeld & Geluid, waar je wordt ondergedompeld in de rijke geschiedenis en toekomst van media.

Duik dieper in de media-industrie door een kijkje achter de schermen te nemen. Bezoek de studio's en decors die normaal gesproken verborgen blijven voor het publiek. Wie weet kom je zelfs een bekende Nederlander tegen. Het programma staat bol van activiteiten waarbij je in contact komt met de makers van populaire Nederlandse programma's. Je kunt live meekijken terwijl je favoriete podcast-makers aan het werk zijn, en in diverse workshops leer je alle facetten van mediaproductie kennen.

Als je altijd al in de schijnwerpers hebt willen staan, dan is ook daar ruimte voor. Leer zingen bij Babette Labeij of probeer je hand als nieuwslezer in het Mediamuseum van Beeld & Geluid.

Laat je helemaal onderdompelen in de spannende wereld van de media-industrie en ontdek de mediamaker in jezelf. Deze dag belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in de kracht en creativiteit van media.

Actueel