Hillyweird Presenteert: Duik in het Verleden met Lifeless Past & Park and Ride

Op zaterdag 10 juni is het tijd voor een avond vol live muziek in Vonk, met optredens van de goth/postpunk band Lifeless Past en de post-punkers Park and Ride!

Hillyweird en Stichting Magdalena bundelen hun krachten om voor de allereerste keer een concertavond te organiseren bij Vonk in de Wijk, op een steenworp afstand van station Hilversum. Tijdens deze bijzondere avond zullen twee geweldige bands het podium betreden.

Lifeless Past neemt je mee terug naar de duistere jaren 80 met hun onmiskenbare mix van post-punk en darkwave. Bereid je voor op hypnotiserende elektronische drumbeats, betoverende klanken, meeslepende gitaren en melancholische zang. Om je een idee te geven, kun je denken aan de unieke sfeer van bands zoals The Cure, maar dan met een eigen twist.

Park and Ride is een opkomende band uit Huizen die muziek maakt in de stijl van de nieuwe golf Britse post-punk. Laat je meeslepen door hun energieke sound, geïnspireerd door bands als Idles, Shame en vele anderen. Ze weten een uniek geluid neer te zetten dat je niet wilt missen.

Kom en geniet van een avond vol muzikale hoogtepunten bij Hillyweird. Mis dit bijzondere evenement niet!

Wanneer: Zaterdag 10 juni 2023 20.00 - 23.00 uur

Prijzen: € 5,00 (Donatiesuggestie)

Actueel