Hilversum komt samen: een succesvolle lancering van ‘Let’s Meet’

Op een zonnige dag werd een bijzonder evenement mogelijk gemaakt door de kracht en toewijding van de Hilversummers zelf. Met trots kijken we namelijk terug op de lancering van ‘Let’s Meet’ afgelopen zondag, een initiatief dat gemeenschapszin en verbondenheid in onze mooie stad versterkt.

Het succes van dit bijzondere evenement was te danken aan de inzet van vele betrokkenen. Bijna 40 vrijwilligers stonden paraat, verspreid over verschillende cafés, flexwerkplekken en hotspots, om deelnemers welkom te heten en gesprekken aan te knopen. Achter de schermen werkten de drijvende krachten, zoals Stichting Present, de Vrijwilligerscentrale en Hilversummers.nl, om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Maar liefst 25 partijen uit Hilversum nemen deel aan dit initiatief. Van de gezellige ambiance bij 30ML tot de ontspannen sfeer bij Bagels & Beans en BackWerk, overal was er ruimte voor ontmoeting en gesprek. Het hart van de lancering bevond zich op het terras van Voorhoeve, waar een levendige koffiekar stond en waar de mediabuzz rondom ‘Let’s Meet’ werd gevoed door inspirerende filmpjes.

De dag bleek een doorslaand succes te zijn. Mensen van allerlei achtergronden en leeftijden kwamen bijeen om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar in gesprek te gaan. Ook wethouder Gerben van Voorden was van de partij. Het warme gevoel van gemeenschap was overal voelbaar. De lancering van ‘Let’s Meet’ in Hilversum toont aan wat er mogelijk is wanneer de gemeenschap de handen ineenslaat. We zijn trots op de Hilversummers die zich hebben ingezet voor dit prachtige evenement, en we zijn dankbaar voor om samen met Stichting Present en de Vrijwilligerscentrale aan dit initiatief te werken. Samen hebben we laten zien dat verbondenheid en saamhorigheid de ware kracht van onze stad vormen. Op naar nog vele ontmoetingen en mooie momenten in de toekomst!

Fotos: Heber Tielrooy
 

Actueel