Meent maakt je mooi! Het Duurzame Kleding- en Speelgoedruilevenement.

Ben je op zoek naar een duurzame manier om je kledingkast op te frissen en nieuw speelgoed te vinden voor je kinderen? Zoek niet verder! "Meent maakt je mooi!" is terug en biedt een geweldige gelegenheid voor vrouwen van alle leeftijden in en rond de Hilversumse Meent om kleding en speelgoed te ruilen. Hier zijn alle details die je moet weten over dit tweejaarlijkse evenement: Inleveren van Kleding: Zaterdag 30 september tussen 12:00 en 15:00 uur

Voorwaarden voor Ruilen:

-Inleveren kan alleen op de aangegeven dagen en tijden. Als dit echt niet lukt, neem dan contact op via meentmaakjemooi@gmail.com om te zien of er andere regelingen mogelijk zijn.

-Bij het inleveren geldt de regel: 1 item inbrengen = 1 item meenemen. Je mag dames- en kinderkleding en speelgoed mixen naar hartenlust! Het aantal ingenomen items wordt genoteerd op je 'jurk'.

-De items die je wilt ruilen moeten schoon en intact zijn. alleen items zonder rookgeur worden geaccepteerd. Als jij of iemand in je huishouden rookt, heeft het geen zin om deze items in te leveren.

-Onderkleding, sokken, panty's en vergelijkbare items kun je thuis laten. -Voor mensen die niets hebben om in te leveren maar toch iets willen meenemen, geldt dat je maximaal 5 stuks kunt kopen voor slechts € 2,- per stuk.

-Houd er rekening mee dat alle overgebleven kleding en spullen na afloop worden gedoneerd aan 'Kinderen in Nood' uit Bussum. Breng dus alleen items in die je echt kwijt wilt.

- kinderkleding ruilen vanaf maat 86. -er worden alleen nieuwe items aangenomen, zoals maillots, ondergoed, sokken en pyjama's. Items zoals regenlaarzen, waterschoenen, snowboots (in goede staat) en sportkleding zijn welkom.

Ook dit jaar worden weer een hoop enthousiastelingen verwacht. Samen kunnen we bijdragen aan duurzaamheid en het verminderen van verspilling. Dus markeer de datum in je agenda, breng je items mee en ruil je weg naar een stijlvolle en verantwoorde garderobe. Hopelijk tot ziens bij "Meent maakt je mooi"!

Actueel