Present Hilversum houdt Impact Day

Stichting Present Hilversum viert haar vijfjarig bestaan en organiseert ter ere hiervan aankomende zaterdag Impactday. Het doel van deze dag is om zoveel mogelijk inwoners van Hilversum te stimuleren om anderen te helpen. Verschillende ontmoetingsprojecten zullen plaatsvinden tussen vrijwilligers en mensen die eenzaamheid of armoede ervaren. Wietske Schaap, normaal gesproken relatiemanager bij Present Hilversum, leidt tijdelijk het team en legt uit: "Met Impactday willen we ervoor zorgen dat iedereen kan deelnemen aan de projecten en zoveel mogelijk reuring in Hilversum veroorzaken."

Als onderdeel van een landelijke stichting, streeft Present Hilversum er al vijf jaar naar om een beweging op gang te brengen waarin mensen meer naar elkaar omkijken. Tijdens deze periode hebben ze mooie ontmoetingen gerealiseerd, Hilversummers betrokken bij het omzien naar elkaar en een uitgebreid netwerk opgebouwd met maatschappelijke organisaties, scholen, bedrijven, kerken en de gemeente. Zo hebben ze bijvoorbeeld verwilderde tuinen opgeknapt voor mensen die dat zelf niet kunnen en een kinderfeestje georganiseerd voor een kind in armoede.

Inmiddels hebben zich al heel wat Hilversummers aangemeld die willen meehelpen op Impactday, zaterdag 13 mei. Ook meedoen? Aanmelden kan via info@presenthilversum.nl of kijk voor meer informatie op www.presenthilversum.nl.

Actueel