Publiek Welkom bij Beeld & Geluid voor Rocket League Finaledag en Gaming Festiviteiten

Opwindend nieuws voor game-liefhebbers! De Rocket League finaledag staat voor de deur en is toegankelijk voor publiek. Het spektakel vindt plaats op verschillende podia bij Beeld & Geluid, gelegen op het bruisende Media Park in Hilversum. Maar dat is niet alles wat deze dag te bieden heeft voor gamers.

Young Hilversummers is ook van de partij met een team in de finale.


Naast de eSports-competitie is er nog veel meer te beleven op het gebied van gaming. Een hoogtepunt is de mogelijkheid om als een van de eersten de nieuwe tijdelijke tentoonstelling in het Mediamuseum te bezoeken, opgezet in samenwerking met het game-magazine Power Unlimited. Dit tijdschrift viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum en is gedurende die tijd uitgegroeid tot hét multimediale platform voor gamers in Nederland. In de tentoonstelling word je meegenomen door de geschiedenis van gaming in Nederland en de ontwikkelingen van de afgelopen decennia.

Naast de tentoonstelling worden er diverse workshops en lezingen aangeboden over gaming. In de theaterzalen van Beeld & Geluid kun je meer te weten komen over de diverse beroepen binnen de game-industrie, zoals level design en programmeren. Bovendien krijg je de kans om zelf te gamen, waarbij je waardevolle tips en tricks krijgt van ervaren professionele gamers.

Kortom, een dag vol gamingplezier en kennis opdoen staat op het programma. Mis deze kans niet om de Rocket League finaledag bij te wonen en te genieten van het brede scala aan gaming-activiteiten. Kom langs en laat je onderdompelen in de wereld van games!

Actueel