Terugblik: Out Spoken Summer Camp

Het inspirerende Out Spoken Summer Camp vond plaats van 6 tot en met 10 augustus bij @AllArt in Hilversum en bracht een groep enthousiaste deelnemers samen die allemaal een passie hadden voor spoken word. Onder de leiding van Stadsdichter Charlotte de Raad was het een mooie ervaring waarbij deelnemers gedurende vijf dagen ondergedompeld werden in de wereld van woordkunst.

Gedurende deze intensieve dagen werden de deelnemers begeleid door diverse ervaren woordkunstenaars, die hen hielpen om hun schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. De deelnemers werden uitgedaagd om teksten te schrijven op basis van verschillende opdrachten, wat leidde tot diverse creatieve resultaten.

Een waardevol aspect van het kamp was de mogelijkheid voor deelnemers om hun geschreven teksten te delen en te bespreken met zowel hun coach als mededeelnemers. Dit bood niet alleen inzichten in hun eigen werk, maar ook in de diverse perspectieven en benaderingen van hun medecursisten.

Het Out Spoken Summer Camp was een betekenisvolle ervaring waar deelnemers hun passie voor spoken word konden verkennen en verdiepen. Stay tuned voor het volgende Out Spoken evenement.

Actueel