Trots op eerste editie Live in ‘t Bos

In een adembenemende setting samen muziek beleven in ‘t bos. Dankzij het initiatief van de Vorstin en de de samenwerking met Landgoed Zonnestraal, Stadsfonds Hilversum, Smits Light & Sound, Gooische Bierbrouwerij, Jochem Winterwerp, Music around the Fireplace en Michiel van der Deijl kon dit afgelopen weekend in Hilversum.

De Live in ‘t Bos concertserie vond plaats in het amfitheater op Landgoed Zonnestraal, waar ondanks een paar regendruppels een vrolijke menigte drie avonden van een vol muzikaal programma genoot. De bezoekers kregen in een intieme en sfeervolle setting in 3 dagen 12 verschillende optredens voorgeschoteld.

Het is een groot goed dat door samenwerking van verschillende partijen zo’n gaaf evenement van de grond komt en een enorm succes blijkt! Voorafgaand aan het evenement was er enige bezorgdheid over het weer, maar tijdens de avond kon dat de pret niet drukken.

 

Het terrein was omgetoverd tot een sfeervolle omgeving, met foodtrucks en gezellige kramen die bezoekers begroetten bij binnenkomst. De verlichting voegde een vleugje magie toe en creëerde een aangename festivalsfeer.

Kortom, de eerste editie van Live in 't Bos was een succesvolle viering van muziek en gezelligheid. Met trots en enthousiasme kijken we terug op deze bijzondere reeks avonden.

De artiesten die hebben opgetreden deze editie zijn als volgt;

Alexandra Alden
Yentl Waylon
Djoeke
Morpheus
Kovacs
Jack Jarryd
Philine
Jaap Reesema
Holi Fools
Crowbars
Cookhouse

Actueel