Duurzame Dagen oktober 2023

Van donderdag 5 oktober tot en met zondag 8 oktober zijn in Hilversum de Duurzame Dagen aan de gang. De dagen staan natuurlijk in het teken van duurzaamheid en bestaan om meer aandacht aan het milieu te besteden. Veel duurzame doeners krijgen de kans om tips te geven en te laten zien wat zij allemaal voor het millieu doen.

Terugkomende thema’s zijn isolatie, zonnepanelen, meer groen, minder afval en duurzame kleding, maar de duurzame doeners hebben ook nog allerlei andere creatieve ideeën die je tijdens het programma te horen krijgt. De dagen zijn van ochtend tot avond gevuld met exposities, markten, festivals en workshops, en de toegang is voor veel van deze dingen gratis.

Deze dagen zijn een mooie, inclusieve manier om samen meer aandacht aan dit belangrijke probleem te besteden, dus we hopen dat jij er ook bij bent. Klik op de link onderaan dit artikel om het gevulde programma te bekijken. Wil jij zelf je eigen tips delen tijdens de duurzame dagen? Neem dan contact op met club@hilversum100.nl.

Actueel