HILVERSUMMERS SAMEN VOOR VLUCHTELINGEN

Stel je voor dat je je huis, familie en vrienden moet achter laten….

Hilversummers staan samen klaar voor vluchtelingen die hun leven in eigen land niet zeker zijn, zoals Oekraïners die de brute oorlog ontvluchtten en asielzoekers afkomstig uit verre, onveilige landen.
Ze vinden een (tijdelijk) thuis in onze stad en voelen zich welkom dankzij de fantastische bijdragen van vele Hilversummers. Of het nu gaat om kleding en spullen, fietslessen, taallessen of dagbesteding op allerlei gebied, Hilversummers nemen het initiatief en maken het mogelijk. Met elkaar en voor elkaar!
Wil je weten hoe jij kunt helpen en waar behoefte aan is? Of heb je een idee en wil je dit met anderen waar maken? Kijk bij de opvanglocaties naar hulpvragen, activiteiten en initiatieven zodat we er als Hilversummers samen voor de vluchtelingen zijn.

Opvang locaties

 • Thebe locatie

  Hier kunnen 400 vluchtelingen uit de Oekraïne meer zelfstandig wonen voor een periode van vijf jaar. Ze werden voorheen opgevangen op de Heuvellaan locatie. Het locatie management wordt verzorgd door het Leger Des Heils


  Thebe 22, Hilversum

 • Philips locatie

  Vanaf april 2023 biedt deze locatie in de wijk Oost opvang voor 500 Oekraïense vluchtelingen. Het locatie management is in de handen van Vizzion. Kleding en spullen vooraf aanmelden op dit email adres. Bij akkoord is er gelegenheid om donaties af te geven elke donderdag van 15:00u tot 20:00u. Email: meedoen@vizzion.nl


  Anton Philipsweg 3, Hilversum

 • Hotel Gooiland

  In dit hotel wonen maximaal 148 volwassen asielzoekers afkomstig uit diverse, onveilige landen. De bewoners worden begeleid door het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).


  Emmastraat 2, Hilversum

Philips locatie – rugzakken

Voor een wandeling of boodschap erg welkom!

Antwoorden

Philips locatie – luchtige zomerkleding dames/heren

luchtige zomerkleding dames/heren

Antwoorden

Philips locatie – sneakers heren/ dames

We zoeken sneakers in de maten 38 t/m 44

Antwoorden

Agendai

Ideeënbak

i

Partners

NEEM CONTACT OP

 

Contact