Sociaal tuinieren Hilversum Noord za 24 sept

Op Burendag (zaterdag 24 september) gaat Present Hilversum in samenwerking met Jumbo van Dam & Schoonhoven en buurthuis Lopes Dias 5 tuinen opknappen van kwetsbare mensen in Hilversum-Noord. Deze tuinen worden opgeknapt door vrijwilligers uit Hilversum. Zo zorgen we samen niet alleen voor mooie tuinen, maar ook voor meer verbinding en ontmoeting en kunnen we met elkaar Hilversum Noord ook op de langere termijn een beetje mooier maken. Wil je graag iets betekenen voor een mede-Hilversummer die een steun in de rug goed kan gebruiken en vind je het leuk om samen met anderen in de tuin aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan. Zie voor meer info www.presenthilversum.nl/projecten/burendag.

Hier is Wietske enorm hard bezig om Sociaal tuinieren Hilversum Noord za 24 sept waar te maken!

Op de kaart van Hilversummers zie je wat speelt of gebeurt in jouw straat, wijk of ergens anders in Hilverum.

Wat wil je doen of waar droom je van? vertel het en zet je idee op de kaart! Of kijk naar de idee├źn van anderen en ga ermee aan de haal. Het idee is simpel: prik je idee letterlijk op de kaart en leg uit waarom je daarmee Hilversum gaver, toffer of mooier maakt. Hilversummers.nl is van jou! Samen met andere Mooimakers en bijvoorbeeld ook de gemeente en welzijnorganisaties maken we Hilversum nog mooier.

Wil jij mee helpen om dit initiatief verder te brengen? of wil je nog meer weten over hoe dat in zijn werk gaat? kijk dan even ons filmpje, in samenwerking met Hallie Lama!


Het initiatief op de kaart

Er zijn nog geen locaties toegevoegd op dit initiatief