Uitgelezen Hilversum

Hoe tof zou het zijn als we de verhalen van & over Hilversumse schrijvers toegankelijk maken voor alle Hilversummers! Ik wil verhalen horen & vertellen. Ik werd geïnspireerd door de literaire route van Hilversum, dat zijn werken van grote schrijvers die in Hilversum hebben gewoond. 19% van de Hilversummers heeft moeite met lezen en schrijven. Mijn conclusie is dan dat 1 op de 5 Hilversummers verhalen mist omdat hij/zij die niet kan lezen, en ook dat het verhaal van 1 op de 5 niet gehoord word omdat ze het niet op kunnen schrijven. Ik zie het als een uitdaging om die twee werelden (de literaire geschiedenis van Hilversum en de huidige Hilversummers) toch met elkaar in contact te brengen!

Hier is Arjen enorm hard bezig om Uitgelezen Hilversum waar te maken!

Op de kaart van Hilversummers zie je wat speelt of gebeurt in jouw straat, wijk of ergens anders in Hilverum.

Wat wil je doen of waar droom je van? vertel het en zet je idee op de kaart! Of kijk naar de idee├źn van anderen en ga ermee aan de haal. Het idee is simpel: prik je idee letterlijk op de kaart en leg uit waarom je daarmee Hilversum gaver, toffer of mooier maakt. Hilversummers.nl is van jou! Samen met andere Mooimakers en bijvoorbeeld ook de gemeente en welzijnorganisaties maken we Hilversum nog mooier.

Wil jij mee helpen om dit initiatief verder te brengen? of wil je nog meer weten over hoe dat in zijn werk gaat? kijk dan even ons filmpje, in samenwerking met Hallie Lama!


Het initiatief op de kaart

Er zijn nog geen locaties toegevoegd op dit initiatief