Vereniging Duurzaam Werfgebied VDW

Als vastgoedeigenaren hebben wij de handen ineengeslagen om dit gebied de nodige duurzame stimulans te geven. Hierbij zullen wij onderzoeken welke duurzaamheidsmaatregelen wenselijk en haalbaar zijn. Doel Vereniging Duurzaam Werfgebied Het doel van de Vereniging Duurzaam Werfgebied (VDW) is: - Kennisdeling op het gebeid van duurzame gebieds- en vastgoedontwikkeling; - Elkaar versterken in het ontwikkelen van duurzaam vastgoed; - Met elkaar ontwikkelen van gezamenlijke duurzame voorzieningen en instrumenten, zoals deelmobiliteit en zonneparkeren; - Ontwikkelen van een realistisch ontwikkel- en(energie) transitiepad; - Faciliteren van (voor)onderzoek ten behoeve van ontwikkel- en transitiepaden; - Externe vertegenwoordiging naar stakeholders inzake duurzame gebiedsontwikkeling, zoals (onder andere) de gemeente, het Waterschap AVG, netbeheerder Liander.

Hier is Raoul enorm hard bezig om Vereniging Duurzaam Werfgebied VDW waar te maken!

Op de kaart van Hilversummers zie je wat speelt of gebeurt in jouw straat, wijk of ergens anders in Hilverum.

Wat wil je doen of waar droom je van? vertel het en zet je idee op de kaart! Of kijk naar de idee├źn van anderen en ga ermee aan de haal. Het idee is simpel: prik je idee letterlijk op de kaart en leg uit waarom je daarmee Hilversum gaver, toffer of mooier maakt. Hilversummers.nl is van jou! Samen met andere Mooimakers en bijvoorbeeld ook de gemeente en welzijnorganisaties maken we Hilversum nog mooier.

Wil jij mee helpen om dit initiatief verder te brengen? of wil je nog meer weten over hoe dat in zijn werk gaat? kijk dan even ons filmpje, in samenwerking met Hallie Lama!


Agenda

Het initiatief op de kaart

Maak kennis met betrokken Hilversumse ondernemingen

Dankzij de financiele en inhoudelijke betrokkenheid van deze Hilversumse ondernemingen kan Hilversummers.nl voor en door Hilversummers bijdragen aan een fijnere leefomgeving.